Osiguravamo izvrsnost za naše korisnike

KVALITETA

O NAMA

sustav upravljanja kvalitetom

ISO 9001

ISO 9001 pruža model za naš sustav upravljanja kvalitetom koji promovira usvajanje procesnog pristupa naglašavajući zahtjeve, dodanu vrijednost, djelovanje procesa, učinkovitost i kontinuirana poboljšanja.

ISO 13485

ISO 13485 je norma za sustav upravljanja kvalitetom u industriji medicinskih proizvoda. Ona specificira naše zahtjeve za sustav kvalitete u kojem s jedne strane dokazujemo svoju sposobnost u isporučivanju medicinskih proizvoda, a s druge strane da usluge povezane s tim možemo konzistentno ispunjavati zahtjeve korisnika i odgovarajuće zakone i propise.

ISO 50001

ISO 50001 osigurava da naša organizacija ima zdrav sustav upravljanja energijom, s ciljem smanjenja utroška energije i utjecaja na okoliš.

ISO 14001

ISO 14001 pruža nam okvir za postizanje poboljšanja u području djelovanja na okoliš u skladu s vlastitim usmjerenjima i politikama zaštite okoliša.

LENTISMED d.o.o.

LENTISMED d.o.o. obvezuje se pružati usluge i proizvode poštujući odgovarajuće interne, nacionalne i međunarodne norme i propise koji se odnose na kvalitetu, zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, o čemu možete više pročitati u našoj Politici sustava upravljanja.

Mi uvijek nastojimo nadići očekivanja korisnika bezrezervno ulažući u kvalitetu naših proizvoda, njihovu pouzdanost i sigurnost korištenja. Posvećeni smo kontinuiranom održavanju i unaprjeđivanju učinkovitosti našeg sustava upravljanja. Usklađeni smo sa svim zakonskim i ostalim zahtjevima koje možemo primijeniti te isporučiti izvrsnost korisnicima kroz proizvode, procese, usluge i odnose.