Transformirajte ranjivost i Emocije u vašu snagu.

NAŠA MISIJA

Naša je misija ostvariti život u punini i biti junacima vlastite priče. Činimo sve kako bismo bili bolji nego jučer i bolji od ostalih. Počinjemo od nas samih i našeg područja djelovanja  – proizvodnje kvalitetnih medicinskih proizvoda, no taj pobjednički stav želimo pobuditi i u našim korisnicima, partnerima i svima koje susrećemo.

Svakim danom i svakim malim herojskim činom pišemo priču svog života, a ljude oko nas želimo potaknuti da ju odluče pisati onako kakvom ju oni vide, a ne onako kako se izvana čini da je zadana trenutnim životnim okolnostima.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naše su vrijednosti usmjerene na zajednicu jer smo uvjereni da svoj puni potencijal ostvarujemo kroz druge. Uz snažne etičke norme, integritet i posvećenost stvaranju prilika iz neprilika, vjerujemo da ćemo ostvariti svoju viziju i jednoga dana biti među sto najvećih proizvođača medicinskih proizvoda i vaš prvi izbor!

Lentismed at a glance

Lentismed razvija i prodaje proizvode i usluge koje ljudima koji žive s intimnim i kroničnim bolestima daju povjerenje, slobodu i diskreciju.

Ne samo da podržavamo naše pacijente, već također opremamo zdravstvene radnike alatima, obukom i stručnošću za točnu procjenu niza zdravstvenih stanja i udovoljavanje potrebama pojedinca.